SEMESTERRESAN BOKAR DU HOS: Karlskoga: 0586 – 721 050 eller Epost | Säffle: 0533 – 468 00 eller Epost | Ludvika: 0240 – 594 800 eller Epost

Skidresor

Från 2018 kan vi erbjuda alternativ för dig som vill resa, på egen hand, till Alperna för den bästa skidåkningen. Vi säljer “Snowtrex” som erbjuder inkvarteringar på alla stora kända skidorter i Europa.

Vänerbuss

Välj bland ett stort utbud resor till nya och fascinerande resmål. Du finner allt från behagliga kryssningar och trevliga shoppingresor till spännande Europa-resor! Trevliga och erfarna chaufförer gör allt för att du som resenär ska få en behaglig resa!

Bike Europe

Bike Europe erbjuder professionellt arrangerade paketerade cykelresor.  Du bokar en resa och Bike Europe bokar hotellrum åt dig. Du lämnar dina väskor på hotellet när du cyklar till nästa hotell. När du anländer är väskorna redan där. Tillförlitligt och i tid.

Sol & Bad med AIRTOURS

Upptäck AIRTOURS smultronställen i Grekland, Turkiet, Kroatien och på Cypern, Sicilien, Sardinien, Mallorca och Malta. Du finner allt från All Inclusive resorts till prisvärda lägenhetshotell.

Biljetter till idrottsarrangemang över hela världen

Vi bokar dina biljetter till de flesta stora idrottsevenemang i och utanför Europa. Vi bokar fotbollsbiljetter till Zlatan och hans Manchester United, men också till Marcus Ericsson och hans karriär i Formel 1. Vi erbjuder det mesta inom fotboll, ishockey och Formel 1. Har du särskilda önskemål är du välkommen med en förfrågan.

TEMA – rundresor med hög kvalitét!

Hos Temaresor (en del av Jambo Tours) är filosofin resor med njutning och upplevelser utöver det vanliga. Det är en kvalitetsprodukt och de tar hand om det mesta som fördyrar och som kan vara krångligt på en semester.

Royal Caribbean Cruise Line

Ett av världens största kryssningsrederier och, som hörs på namnet, specialist på kryssningar i Karibien. Stora vackra fartyg som även kryssar i Medelhavet och upp till de Nordiska länderna.

MSC Cruises

Det Italienska rederiet MSC Cruises erbjuder kryssningar mellan ca 150 olika kryssningsprogram! Fartygen är stora och moderna.

Solresor Premium

Våra premiumresor är skräddarsydda för dig som tycker om att njuta av livet och önskar ett varierat och innehållsrikt program inom trygga ramar.

TUI Sensimar

TUI´s Sensimar är det perfekta alternativet för de vuxna, som vill ha en utmärkt standard med de flesta bekvämligheter.

Stena Line

Stena Line är ett internationellt reseservice- och transportföretag och ett av världens största färjerederier.

Weekendresor

Med AIRTOURS erbjuder vi dig marknadens kanske bredaste utbud på weekendresor till all världens intressanta storstäder,

Träningsresor – en aktiv semester

Står du fortfarande i startgroparna för att komma igång med träningen eller söker du alternativ till träning i snöslask och kyla? Vill du kunna njuta av motion utomhus även på vintern? Oavsett vilken nivå du ligger på eller träningsform du föredrar är semestern ett perfekt tillfälle att komma i form. Och för dig som vill…

Vässa din golfform på varmare breddgrader

Vässa din golfform på varmare breddgrader. Vi säljer ledande golfarrangörer och kan erbjuda dig såväl resmål som banor efter dina behov. Vi kan erbjuda det mesta för såväl nybörjaren som den riktigt erfarne. Från lyxboende till lite enklare alternativ och resor till fjärran länder med riktigt bra golf bara några timmar bort. På de allra…