Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är genuint intresserade av våra kunder och deras behov. Vi uppskattar långa relationer och vi kan våra kunder!
Vi ser fram emot att lära känna dig och ditt företag så tveka inte, kontakta oss idag! Det kommer att löna sig.

Ja tack, gärna en fika!Ja tack, gärna en lunch!

Gruppresor, konferensresor – Inget arrangemang är för litet eller för stort för oss!

Behöver du och dina kollegor ett miljöombyte för ökad motivation, koncentration och bättre resultat? Då är det dags att byta ut kontoret mot den där konferensresan ni så ofta pratat om!  Vi på Svenska Resebolaget har arrangerat hundratals konferensresor för alla typer av grupper och det är just vår erfarenhet och nyfikenhet som gör oss till ert självklara val. Kontakta oss med era idéer och tankar, och låt oss förvandla dem till en upplevelse som överträffar era förväntningar.

Bläddra gärna igenom våra förslag här på sidan för inspiration. Om ni önskar referenser på tidigare genomförda arrangemang är ni självklart välkomna att kontakta oss.

Porto

Porto – prisvinnande resmål 2017

Bland 20 utvalda destinationer tog Porto hem segern med överlägsen marginal – och vi förstår varför. Porto lockar med sin medeltida charm, färgglada stenhus, kreativ gatukonst, karismatisk lokalbefolkning, gudomlig matlagning och framförallt sitt vin.
Läs mer!

Piemonte

Piemonte – Italiens bästa mat- och vinområde!

Piemonteområdet i nordvästra Italien är ett prisvärt resmål och är känt för sina goda viner, sina spektakulära berg i norr och sitt mångfacetterade kök. Landskapet är präglat av böljande kullar och milslånga vinrankor.
Läs mer!

Marstrands Havshotell

Vi tipsar om 2 pärlor i Sverige!

Marstrands Havshotell kan det här med event, möten och konferenser och vid porten till Bohuslän, endast 30 minuter norr om Göteborg, ligger Stenungsbaden Yacht Club. Läs mer!

Las Vegas

Viva Las Vegas

Är ni ute efter en unik destination med extra allt? Ni har väl inte missat att Norwegian öppnar en direktlinje från Arlanda till Las Vegas hösten 2015? Passa på göra en förfrågan redan nu inför vårens kick off! Läs mer!

Berlin

Berlin – het storstadspuls

Berlin har något för alla: Rik historia, arkitektur, konst, shopping och mat från världens alla hörn. Har ni inte redan varit här – då är det på tiden att boka! Läs mer!

Tel Aviv

Medelhavets huvudstad, Tel Aviv

Här ligger gallerierna sida vid sida med fine dining-restaurangerna och smyckesaffärerna.
Läs mer!

Välkommen till oss!

Göteborg 031 – 704 24 24 eller goteborg@resebolaget.se
Karlskoga 0586 – 72 10 60 eller karlskoga@resebolaget.se
Halmstad 035 – 16 05 20 eller halmstad@resebolaget.se

Säffle 0533 – 468 20 eller saffle@resebolaget.se
Ludvika 0240 – 59 48 20 eller ludvika@resebolaget.se