Gruppresor, konferensresor – Inget arrangemang är för litet eller för stort för oss!

Behöver du och dina kollegor ett miljöombyte för ökad motivation, koncentration och bättre resultat? Då är det dags att byta ut kontoret mot den där konferensresan ni så ofta pratat om!  Vi på Svenska Resebolaget har arrangerat hundratals konferensresor för alla typer av grupper och det är just vår erfarenhet och nyfikenhet som gör oss till ert självklara val. Kontakta oss med era idéer och tankar, och låt oss förvandla dem till en upplevelse som överträffar era förväntningar.

Bläddra gärna igenom våra förslag här på sidan för inspiration. Om ni önskar referenser på tidigare genomförda arrangemang är ni självklart välkomna att kontakta oss.

Porto

Porto – prisvinnande resmål 2017

Bland 20 utvalda destinationer tog Porto hem segern med överlägsen marginal – och vi förstår varför. Porto lockar med sin medeltida charm, färgglada stenhus, kreativ gatukonst, karismatisk lokalbefolkning, gudomlig matlagning och framförallt sitt vin.
Läs mer!

Milano

Milano med Al Rocol – Vingården för alla sinnen!

Är ni en mindre grupp som vill umgås och ha en fantastisk helg med god mat, dryck, skratt och utflykter i en avslappnad miljö? Då ska ni besöka den italienska vingården Al Rocol i Franciacorta, Lombardiet.
Läs mer!

Ishotelet Jukkasjärvi

Fascinerande norra Sverige

Få platser fascinerar så mycket som norra Sverige. Vi svenskar är ju i mångt och mycket ett värme- och soltörstande folkslag och så fort vi får chansen så reser vi söderut. Men varför inte ge Kiruna och äventyr i minusgrader en chans? Läs mer!

Las Vegas

Viva Las Vegas

Är ni ute efter en unik destination med extra allt? Ni har väl inte missat att Norwegian öppnar en direktlinje från Arlanda till Las Vegas hösten 2015? Passa på göra en förfrågan redan nu inför vårens kick off! Läs mer!

Berlin

Berlin – het storstadspuls

Berlin har något för alla: Rik historia, arkitektur, konst, shopping och mat från världens alla hörn. Har ni inte redan varit här – då är det på tiden att boka! Läs mer!

Dublin

Dublin – perfekt för grupper!

Dublin är ett populärt resmål och här finns något för alla – PERFEKT FÖR GRUPPER!
Bra förbindelser med direktflyg, trevlig stämning och mycket att se och göra. Läs mer!

Välkommen till oss!

Göteborg 031 – 704 24 24 eller goteborg@resebolaget.se
Karlskoga 0586 – 72 10 60 eller karlskoga@resebolaget.se
Halmstad 035 – 16 05 20 eller halmstad@resebolaget.se

Säffle 0533 – 468 20 eller saffle@resebolaget.se
Ludvika 0240 – 59 48 20 eller ludvika@resebolaget.se